Mediation, hulp bij uw scheiding

Mediation helpt u, want scheiden is nooit leuk. Het is daarom fijn als het zo goed mogelijk en zo snel mogelijk wordt geregeld. Ik, als mediator, help u graag hierbij.

Mediator Echtscheiding

Kinderen en scheiden

Mediation helpt ook uw kind(eren). Kinderen kunnen nog niet voor zichzelf beslissen. En beslissingen in een scheiding zijn wel nodig. Ik behartig de belangen van de kinderen tijdens zo’n intensief traject.

 

Kinderen en Scheiden

De stappen in een plan

De kogel is door de kerk. En nu? Met mediation staat u er niet alleen voor. Ik kan u hierbij helpen met een helder en concreet stappenplan. Dit geeft u hopelijk rust in deze roerige periode.

Scheiden stappenplan

Debbie Kijf Mediation

Ik ben als echtscheidings- mediator werkzaam in de regio Rotterdam-Rijnmond.

MFN

Ik sta als familie mediator ingeschreven bij het MFN dit is een kwaliteitsregister voor mediation.

Daarnaast ben ik lid van de beroeps vereniging kindbehartiger, dit is een organisatie die opkomt voor de stem van het kind tijdens scheiding.

Lees meer

 

Een persoonlijke klik en vertrouwen op een onpartijdige aanpak is voor veel van mijn cliënten een reden om voor mij als mediator te kiezen.

Wilt u kennismaken om te kijken of ik u kan helpen? U krijgt van mij meteen een aantal praktische tips en adviezen. Daarna kunt u beslissen of ik jullie in het verdere traject als Mediator kan ondersteunen.

Debbie Kijf Mediator

 

Clienten over Debbie

Je blijft rustig en denkt mee, dat is prettig want in het begin zagen we echt door de bomen het bos niet meer. Jij gaf ons snel duidelijkheid en maakte het overzichtelijk. Het proces ging snel maar toch zorgvuldig. Door jou hebben we nu ook een betere communicatie en begrijpen elkaar beter. Ik ben blij dat we jou als bemiddelaar hebben ingehuurd. Dankjewel voor alles!

Richard en Herma

Toen we besloten om te gaan scheiden wisten we niet waar we moesten beginnen. Door een artikel in de krant zijn we bij Debbie terecht gekomen.  Het voelde gelijk goed ook omdat het kantoor niet echt op een kantoor lijkt dus je je er meer op je gemak voelt. Debbie is zeer kundig, weet veel en heeft ons erg geholpen om alles weer op een rij te krijgen. Zeker een aanrader!

Dennis en Bianca

Bedankt voor de goede gesprekken en de tijd die je voor ons genomen hebt! Ik had nooit het gevoel dat er haast achter zat, je nam alle tijd om te luisteren en hebt ons geholpen weer met elkaar te gaan praten. Ook op zakelijk gebied liep het soepel en snel. Nogmaals bedankt en succes met je praktijk!

Marlies

Wil toch nog even zeggen dat jij ons perfect hebt begeleid met onze scheiding. Dit soort beslissingen neem je niet zomaar en de één zit vaak verder in het verwerkingsproces dan de ander.  Je had geduld en inlevingsvermogen waardoor je ons nader tot elkaar bracht. Je voelde goed aan als de een wat meer aandacht nodig had en je nam daar ook de tijd voor.

Doordat je met een vast tarief werkt breng je enorm veel rust in het gebeuren. Een vast tarief is wat ons betreft ook echt een groot pluspunt. We hebben geen spijt dat we jou als bemiddelaar hebben uitgekozen. Succes verder!

Peter en Inge

Bedankt voor de begeleiding. Alles liep vlot en helder. Ook de samenwerking met de hypotheekadviseur was erg prettig waardoor we snel duidelijkheid hadden.

Hans en Lia

Mijn ervaring met DebbieKijfMediation is positief.

Het is nooit leuk wanneer je partner en jij besluiten om te gaan scheiden, en wilden het goed regelen. Zeker ook voor de kinderen. Er verandert een heleboel voor iedereen en daarom is het fijn dat een mediator oog heeft voor het geheel. Er komen zoveel dingen op je af, zeker als eerste de emotionele kant maar de praktische zaken zijn ook heel belangrijk om niet uit het oog te verliezen. Dan is een mediator echt een aanrader, zij geeft praktische tips en leidde ons door de regels.

Persoonlijk had ik gelijk een klik met Debbie; zij houdt van kort en zakelijk en houdt ook rekening met de emotionele impact die een scheiding met zich meebrengt. Het fijne van Debbie vond ik dat ze je echt het gevoel geeft dat je haar kan bellen en mailen wanneer wij er samen niet uit kwamen of voor vragen.

Anneke

 

Top