Kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Als jullie besluiten om samen de scheiding te regelen, is het belangrijk dat er voldoende vertrouwen is in de persoon die jullie begeleid. Daarom is een kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend en kosteloos.Een kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 30 min, maar ook al duurt een gesprek een uur worden er geen kosten gerekend. Ik vind het belangrijke dat er met vertrouwen aan het traject begonnen wordt.

Tijdens het gesprek is er voor beiden de mogelijkheid om je verhaal te doen, vragen te stellen en ik leg uit hoe het traject in zijn werk gaat, wat jullie van mij mogen verwachten en wat de kosten zullen zijn voor jullie specifieke situatie.

Mijn kantoor

Ik heb een eigen kantoorruimte in Hellevoetsluis waar ik cliënten kan ontvangen, het is makkelijk bereikbaar ligt aan het begin van Hellevoetsluis, langs het kanaal. Met voldoende gratis parkeerruimte. Ervaring leert dat het voor cliënten prettiger is om op een neutrale omgeving af te spreken. Mocht het voor jullie niet mogelijk zijn om naar mijn kantoor te komen, kan ik ook bij jullie thuis komen.

Contact opnemen kan via het formulier hieronder, of via e-mail en telefoon.

Heeft u een mail adres van Hotmail? Dan kan het zo zijn dat mijn mail in de spam terecht komt en soms zelfs helemaal niet aankomt. Vermeld daarom ook altijd uw telefoonnummer.

Contactgegevenskantoor mediation kennismakingsgesprek

Debbie Kijf Mediation
MFN familie register mediator

 

 

 

Kanaalwegoostzijde 134s 3224 AD Hellevoetsluis (links naast dansschool Ri-Jo)

Tel : 0181-390034
Mobiel : 06-13420358

info@debbiekijfmediation.nl

KvK 54942780

Klik hier voor de privacyverklaringI

Ik ben als gecertificeerd MFN Familie register mediator en kindbehartiger actief in de Regio Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Goeree-Overflakkee, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Vlaardingen e.o.

 

    Top