Referenties van cliënten

Aller eerst wil ik je bedanken voor het mediation traject wat we bij je hebben doorlopen.Het is altijd heel duidelijk geweest, ondanks dat ik sommige dingen niet snel begreep, sorry ik deed dit voor het eerst haha.

Feedback….kan ik heel kort over zijn, je bent professioneel, eerlijk, onpartijdig en heel open, de huislijke sfeer dit eraan bijdraagt laagdrempelig te zijn werkt gewoon goed. Het begrijpbaar maken van bepaalde regels zoals ze zijn vond ik ook erg prettig.

Al met al heb ik het gewoon al heel erg prettig ervaren en zeker een goede keuze geweest van ons om naar jou te komen. Een prettig en stabiele factor in een onprettige en onstabiele tijd, echt iets waar ik wat aan gehad heb dus.

Dank je wel voor alles

Richard en Herma

Je blijft rustig en denkt mee, dat is prettig want in het begin zagen we echt door de bomen het bos niet meer. Jij gaf ons snel duidelijkheid en maakte het overzichtelijk. Het proces ging snel maar toch zorgvuldig. Door jou hebben we nu ook een betere communicatie en begrijpen elkaar beter. Ik ben blij dat we jou als bemiddelaar hebben ingehuurd. Dankjewel voor alles!

Erik en Annelies

Toen we besloten om te gaan scheiden wisten we niet waar we moesten beginnen. Door een artikel in de krant zijn we bij Debbie terecht gekomen.  Het voelde gelijk goed ook omdat het kantoor niet echt op een kantoor lijkt dus je je er meer op je gemak voelt. Debbie is zeer kundig, weet veel en heeft ons erg geholpen om alles weer op een rij te krijgen. Zeker een aanrader!

Dennis en Bianca

Bedankt voor de goede gesprekken en de tijd die je voor ons genomen hebt! Ik had nooit het gevoel dat er haast achter zat, je nam alle tijd om te luisteren en hebt ons geholpen weer met elkaar te gaan praten. Ook op zakelijk gebied liep het soepel en snel. Nogmaals bedankt en succes met je praktijk!

Marlies

Wil toch nog even zeggen dat jij ons perfect hebt begeleid met onze scheiding. Dit soort beslissingen neem je niet zomaar en de één zit vaak verder in het verwerkingsproces dan de ander.  Je had geduld en inlevingsvermogen waardoor je ons nader tot elkaar bracht. Je voelde goed aan als de een wat meer aandacht nodig had en je nam daar ook de tijd voor.

Doordat je met een vast tarief werkt breng je enorm veel rust in het gebeuren. Een vast tarief is wat ons betreft ook echt een groot pluspunt. We hebben geen spijt dat we jou als bemiddelaar hebben uitgekozen. Succes verder!

Peter en Inge

Bedankt voor de begeleiding. Alles liep vlot en helder. Ook de samenwerking met de hypotheekadviseur was erg prettig waardoor we snel duidelijkheid hadden.

Hans en Lia

Mijn ervaring met DebbieKijfMediation is positief.

Het is nooit leuk wanneer je partner en jij besluiten om te gaan scheiden, en wilden het goed regelen. Zeker ook voor de kinderen. Er verandert een heleboel voor iedereen en daarom is het fijn dat een mediator oog heeft voor het geheel.
Er komen zoveel dingen op je af, zeker als eerste de emotionele kant maar de praktische zaken zijn ook heel belangrijk om niet uit het oog te verliezen.
Dan is een mediator echt een aanrader, zij geeft praktische tips en leidde ons door de regels.
Persoonlijk had ik gelijk een klik met Debbie; zij houdt van kort en zakelijk en houdt ook rekening met de emotionele impact die een scheiding met zich meebrengt.
Het fijne van Debbie vond ik dat ze je echt het gevoel geeft dat je haar kan bellen en mailen wanneer wij er samen niet uit kwamen of voor vragen.

Anneke

We waren erg emotioneel over onze beslissing en wisten niet waar we moesten beginnen. Vrienden van ons verwezen ons door naar Debbie. Tijdens het eerste gesprek hadden we allebei een heel goed gevoel. Ze legt alles goed uit en geen vraag is raar. We hebben 2 kinderen van 6 en 8 en Debbie bood aan om een kindgesprek te doen. De kinderen zijn op een woensdag naar Debbie gegaan en hebben daar een soort doosje gemaakt waar ze hun gedachten in kunnen doen. De kinderen vonden het geweldig! En voelde zich erg belangrijk omdat ze ook mochten vertellen wat ze vonden en wat ze wilden.
Ik merk dat het echt heeft geholpen voor de kinderen maar ook voor ons.
Debbie heeft ons heel goed geholpen, door het duidelijke stappenplan wisten we waar we aan toe waren en alles ging ook op ons tempo wat erg fijn was. Ook de samenwerking met Carola de hypotheekadviseur was erg prettig. Toen we het convenant gingen tekenen waren alle vragen beantwoord en wisten we precies hoe we er financieel voorstonden. En was er een duidelijk en goed ouderschapsplan. Wij zouden iedereen aanraden om naar Debbie te gaan als je gaat scheiden. Het blijft nooit leuk, maar ze zorgt er wel voor duidelijkheid en dat geeft rust.

Eduard en Liesbeth

Top