scheiden in Spijkenisse

Ga je scheiden en woon je in Spijkenisse? Dan ben je bij Debbie Kijf Mediation aan het juiste adres. Ik begrijp dat jullie behoefte hebben aan duidelijke afspraken en aan rust. Aan een mediator of bemiddelaar die jullie eveneens van vakspecifiek advies kan voorzien. Aan iemand die tijdens de scheiding jullie beider belangen dient.

 

Scheiden Spijkenisse – het totaal pakket.

 

Als je gaat scheiden en je bent op zoek naar een mediator in Spijkenisse, dat is het belangrijk om je te realiseren dat het niet altijd gebruikelijk is dat een mediator of bemiddelaar ook inhoudelijke kennis heeft. Sommige mediators begeleiden alleen de gesprekken en besteden bijvoorbeeld de alimentatieberekening uit aan derden.

Ik begeleid jullie van het begin tot het eind, incl.. financiële afwikkeling en alimentatie berekeningen. Mochten er hypotheekvraagstukken of fiscale vragen zijn kan er altijd vrijblijvend iemand aanschuiven om jullie daarover te informeren.

scheiden in spijkenisse

Spijkenisse brug

Scheiden Spijkenisse – Keurmerken Mediator

 

Jullie gaan scheiden in Spijkenisse en zijn op zoek naar een mediator, maar waar begin je? Er zijn een hoop aanbieders. Gelukkig zijn er ook een hoop kundige adviseurs die jullie kunnen helpen bij scheiden in Spijkenisse. Maar mediation is geen beschermde titel helaas. Iedereen kan zich mediator noemen.

Let er daarom op dat de mediator die je kiest bij scheiden in Spijkenisse beschikt over de juiste kwalificaties en keurmerken. Let er op dat het een MFN Registermediator met familie accreditatie is daarmee verzeker je jezelf dat de mediator over de juiste kwaliteiten beschikt.

 

Scheiden in Spijkenisse met kinderen

 

Als je gaat scheiden en er zijn kinderen bij betrokken is het vaak nog moeilijker. Je wilt allebei het beste voor jullie kinderen of kind. Naast dat ik mediator ben, ben ik ook Kindbehartiger een aangesloten bij de beroepsvereniging Kindbehartiger. Deze organisatie maakt zich sterk om de stem van het kind te laten horen in een scheidingssituatie.

Tijdens het proces van scheiding geef ik jullie de mogelijkheid om een gesprek met jullie kinderen of kind te hebben. Dit is natuurlijk een heel informeel gesprek waarbij we soms alleen praten, maar soms ook gaan knutselen om de drempel zo laag mogelijk te houden en kinderen zich op hun gemak voelen. Ik merk dat kinderen het prettig vinden om ook een stem te hebben, dat ze kunnen vertellen hoe ze het zien, maar ook om gewoon even hun ei kwijt te kunnen. En vragen mogen stellen aan de mevrouw waar papa en mama elke keer mee gaan praten.

Spreekt dit jullie aan klik dan hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Top