scheiding in Hellevoetsluis

 

Hellevoetsluis is een vestingstad gelegen onder de rook van Rotterdam, rijk aan water en recreatie gebieden. In de gemeente Hellevoetsluis ligt ook het dorp Nieuwenhoorn. Het wordt een steeds populairdere plek om te wonen.

Zeker ook voor mensen die op de Maasvlakte of Europoort werken.  Het inwonersaantal stijgt de laatste jaren, waardoor ook het aantal scheidingen hier toeneemt. Scheiding in Hellevoetsluis komt dus ook steeds vaker voor.

Als mensen ervoor kiezen om te scheiden, kiezen ze steeds vaker voor mediation. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat het persoonlijker, goedkoper en sneller is. Er wordt echt gekeken naar jullie persoonlijke situatie en daardoor maatwerk geleverd.

 

Keurmerken mediation bij scheiding Hellevoetsluis.

Jullie gaan scheiden en zijn op zoek naar een mediator in Hellevoetsluis. Waar moet je beginnnen? Er zijn een hoop aanbieders. Om het kaf tussen het koren te scheiden is het van belang dat jullie kiezen voor een MFN geregistreerde mediatior. Mediation is geen beschermd beroep en iedereen kan zich dus mediator noemen. Alleen de MFN register mediatior is een beschermde titel. Ga daarom voor je scheiding in Hellevoetsluis op zoek naar een mediator of bemiddelaar die over de juiste kwalificaties voldoet. Debbie Kijf Mediation is een gecertificeerd MFN Registermediator met familie accreditatie.

scheiding Hellevoetsluis

 

 

 

 

Mediation bij scheiding in Hellevoetsluis

Wat zou voor jou de reden kunnen zijn om te kiezen voor mediation bij scheiding? Mediation onderscheid zich voornamelijk omdat er gekeken wordt naar de persoonlijke situatie van de cliënt. Denk daarbij aan hypotheekvragen, financiële situatie na scheiding en natuurlijk wordt er ruimschoots aandacht besteed aan het ouderschapsplan als jullie kinderen hebben.

Debbie Kijf mediation biedt een volledige dienstverlening, waardoor er na de scheiding geen vragen meer zijn en dat alles duidelijk is. Ook de snelheid waarbij mensen tot oplossingen komen en de scheiding ingediend kan worden, is vaak bepalend bij de keuze voor mediation. De trajecten zijn gemiddeld 3 maanden en het tarief is altijd all-in, zonder verrassingen achteraf.

 

Kinderen en scheiding in Hellevoetsluis

Als jullie kinderen hebben, vind ik het erg belangrijk om ook daar veel aandacht aan te besteden.  Naast dat ik mediator ben, ben ik ook kindbehartiger.

Kindbehartiger is een beroepsorganisatie die de stem van het kind vertegenwoordigd. In overleg met ouders bied ik kindgesprekken aan.

Dit doe ik meestal op een creatieve manier ( afhankelijk van de leeftijd van jullie kinderen) Tijdens het kindgesprek mogen kinderen zelf een gedachten doosje maken. Dit doosje kunnen ze naar eigen inzicht beplakken, verven, kleuren e.d. De gedachte daar achter is dat ze dan een  manier hebben om hun gevoel te uiten als ze het lastig vinden om dit aan jullie te vertellen. Dit kunnen ze dan doen door middel van een tekening of een briefje in het doosje te stoppen, dan uiten ze het wel, maar hoeven ze het niet direct te bespreken. Tijdens het knutselen ontstaat er dan vaak een gesprek, en kan ik ze vragen stellen om zo te beoordelen of het goed met jullie kinderen gaat en of ze misschien vragen hebben over de scheiding.

Dit alles op een zeer informele manier, niks hoeft, alles mag. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen daar veel baat bij kunnen hebben bij scheiding in Hellevoetsluis.

 

klik hier om contact op te nemen
Top